Mieszany Grill ze słodkim i pikantnym sosem Bourbon

Mieszany Grill ze słodkim i pikantnym sosem Bourbon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj mieszany Grill ze słodkim i pikantnym sosem Bourbon. Ten przepis służy 8. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1731 kalorii, 101g białka, oraz 113g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać unseasoned ocet ryżowy, zielona cebula, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mieszane kebaby z grilla z sosem Guava BBQ, Mieszany Grill z sosem Barbecue Cherry Cola, oraz Słodkie i pikantne mieszane orzechy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce umieścić cukier, kolejne 8 składników i 1 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubijać, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wymieszać w zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
1
Posypać wieprzowinę, wołowinę i kurczaka ze wszystkich stron bardzo lekko grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
2
Odstawić na 30 minut. Ułóż stojaki żeber wieprzowych w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia. Ułóż krótkie żeberka wołowe w jednej warstwie na metalowej patelni o wymiarach 13 x 9 x 2 cale. Ułóż kurczaka w innym 13 x 9 x 2-calowej metalowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Cały KurczakCały Kurczak
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wlać 3/4 szklanki marynaty każdy na wieprzowinę, wołowinę i kurczaka; włączyć do herbu. Marynować 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Przykryć, schłodzić, i rezerwy pozostałej marynaty do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
4
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Dodać bulion wołowy na patelnię z krótkimi żeberkami; obrócić żeberka, strona mięsa w dół, w bulionie. Przykryj Patelnie wieprzowe, wołowe i drobiowe szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
MięsoMięso
BulionBulion
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Umieścić wieprzowinę na Dolnym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Umieść wołowinę i kurczaka na górnej półce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
8
Piecz wieprzowinę i kurczaka do miękkości, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjmij oba z piekarnika; otwórz folię. Nadal piec wołowinę do miękkości, o 1 1/4 godziny dłużej (łącznie 2 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Wyjąć z piekarnika; otworzyć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
11
Do średniego rondla wlać soki z wieprzowiny, wołowiny i kurczaka. Łyżka tłuszczu. Gotować, aż zmniejszy się do skąpego 2 szklanki sosu, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
12
Dodać bourbon, SOS zagotować, następnie zdjąć z ognia. W razie potrzeby doprawić solą, pieprzem i gorącym sosem chili. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
PieprzPieprz
SOSSOS
SólSól
13
Odstawić w temperaturze pokojowej. Przepłukać przed podaniem.
14
Przykryj stojaki do grilla sprayem zapobiegającym przywieraniu i przygotuj grilla (średnio-wysokie ciepło).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
15
Pokroić półki wieprzowe między kościami w żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
żeberkażeberka
16
Umyć całe mięso z odrobiną marynaty reserved. Grillować wieprzowinę, wołowinę i kurczaka, aż lekko zwęglone, szczotkowanie z więcej marynaty i obracając od czasu do czasu, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
17
Wieprzowina, wołowina i kurczak na półmisku. Podaj SOS bourbon obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn