Mieszany Grill z owocami morza z sosem Paprykowo-cytrynowym

Mieszany Grill z owocami morza z sosem Paprykowo-cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Mixed Seafood Grill z sosem Paprykowo-cytrynowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 85g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $9.45 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Bon Appetit ma 1 fanów. Mieszanka krewetek, papryka, kalmary, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Mieszany Grill Z sycylijską sałatką cytrynową i salsą migdałowo-miętową, Mieszane owoce z sosem cytrynowo-bazyliowym, oraz Mieszane owoce z sosem cytrynowo-bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić 4 łyżki oleju, sok z cytryny, pietruszkę, czosnek i paprykę w małej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem. DO przodu okładki i schłodzić do 6 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Ułóż owoce morza na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Skropić 3 łyżkami oleju i obrócić do warstwy; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Przenieś owoce morza do grilla. Gotować, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 4 minut na stronę dla ryb, 2 minut na stronę dla krewetek, i 30 sekund na stronę dla kalmarów. Ułóż na talerzu. Opatrunek łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
KałamarnicaKałamarnica
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Dekoruj cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn