Mieszany Grill z owocami morza z sosem Paprykowo-cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Mixed Seafood Grill z sosem Paprykowo-cytrynowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 85g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $9.45 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Bon Appetit ma 1 fanów. Mieszanka krewetek, papryka, kalmary, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Mieszany Grill Z sycylijską sałatką cytrynową i salsą migdałowo-miętową, Mieszane owoce z sosem cytrynowo-bazyliowym, oraz Mieszane owoce z sosem cytrynowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić 4 łyżki oleju, sok z cytryny, pietruszkę, czosnek i paprykę w małej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem. DO przodu okładki i schłodzić do 6 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Ułóż owoce morza na blachach do pieczenia.
Skropić 3 łyżkami oleju i obrócić do warstwy; posypać solą i pieprzem.
Przenieś owoce morza do grilla. Gotować, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 4 minut na stronę dla ryb, 2 minut na stronę dla krewetek, i 30 sekund na stronę dla kalmarów. Ułóż na talerzu. Opatrunek łyżką.
Dekoruj cytrynowymi klinami.