Mieszane gotowane mięso z zielonym sosem i marmoladą pomidorową: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone

Mieszane gotowane mięso z zielonym sosem i marmoladą pomidorową: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać mieszane gotowane mięso z zielonym sosem i Marmolada pomidorowa: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 1175 kalorii, 89g białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.01 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kości cielęce, jajko na twardo, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 93%. Spróbuj Bollito Misto, Bollito Misto, oraz Zielone Pomidory Salsa Verde (Fun Food Friday) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść język, mostek wołowy i policzki wołowe w dużym garnku do zupy, przykryj zimnym brodem, dodaj ocet i zagotuj. Obniżyć ogień do wysokiej dusić i gotować przez 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek WołowyMostek Wołowy
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać kiełbaski i kapon i doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień do wysokiej dusić, i gotować pod przykryciem przez 30 minut, uzupełniając wodą w razie potrzeby zachować całe mięso pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Aby zrobić salsa verde, umieścić pietruszkę, anchois, kapary, jajko na twardo, kornichony, ocet winny, sól i pieprz w robocie kuchennym i zmiksować na gładką masę, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
KorniszonyKorniszony
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Usuń mięso z bulionu i służyć niektóre z bulionu, Salsa verde, i friggone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wołowinę, kości, język, kawałki kurczaka, cebulę, marchewkę i seler umieścić w dużym garnku do zupy, przykryć wodą i doprowadzić prawie do wrzenia, bardzo powoli. Zmniejsz ogień, aby gotować na wolnym ogniu, zanim mieszanina się zagotuje i pozwól gotować przez 4 godziny, odtłuszczając pianę i nadmiar tłuszczu, który unosi się na powierzchnię. Po 4 godzinach wyjąć z ognia, przecedzić ciecz dwukrotnie, najpierw przez stożkowe sito, a następnie przez gazę i pozostawić do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
W dużym rondlu o grubym dnie połącz cebulę, pomidory i olej i gotuj na średnim ogniu, pod przykryciem, przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkunajwyższej jakości ocet balsamicznynajwyższej jakości ocet balsamiczny4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.skrawki wołowinyskrawki wołowiny4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.język wołowy pokrojony na 4 lub 5 sztukjęzyk wołowy pokrojony na 4 lub 5 sztuk2policzki wołowepoliczki wołowe6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mostek wołowymostek wołowy8krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1język cielęcy, gotowany 40 minut i obranyjęzyk cielęcy, gotowany 40 minut i obrany1marchew, grubo posiekanamarchew, grubo posiekana1żebrożeberko selera grubo posiekaneżeberko selera grubo posiekane4cornichonscornichons2kilogramykura duszona, pokrojona na 6 sztukkura duszona, pokrojona na 6 sztuk1jajko na twardo, grubo posiekanejajko na twardo, grubo posiekane33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula grubo posiekanacebula grubo posiekana1bunchPietruszka włoska, liście zebrane z łodygPietruszka włoska, liście zebrane z łodyg43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek8krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz2sardele pakowane w sól, z głowami, wypatroszone i wypłukanesardele pakowane w sól, z głowami, wypatroszone i wypłukane12 łyżeczki czosnku w proszkukapary pakowane w sól, płukane i osuszanekapary pakowane w sól, płukane i osuszane4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kiełbasa krwikiełbasa krwi4dojrzałe pomidory, drobno pokrojone w kostkędojrzałe pomidory, drobno pokrojone w kostkę4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kości wołowe lub cielęcekości wołowe lub cielęce9Średnia żółta cebula, posiekanazimna wodazimna woda23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet winny białyocet winny biały6cebula żółta, drobno pokrojona w kostkęcebula żółta, drobno pokrojona w kostkę1kapon, ćwiartkakapon, ćwiartka4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cotecchinocotecchino

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn