Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj miecznika z Pesto cytrusowym. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,72 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 112 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miecznik Z Cytrusowym Pesto, Miecznik z Saladą cytrusową, oraz Miecznik Cytrusowy Z Masłem Kolendrowym.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zmiksować bazylia, orzeszki piniowe, czosnek, Skórki, soki, sól i pieprz w robocie kuchennym, aż mieszanina zostanie drobno posiekana. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj oliwę z oliwek, aż mieszanina będzie gładka i kremowa.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, Julienne
5
Obie strony filetów z miecznika posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj miecznika około 3 do 4 minut z każdej strony na filet o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Miecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Przenieś grillowaną miecznika na talerze do serwowania, top z pesto cytrusowe, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.