Miecznik Panini z rukolą i cytryną Aioli
Miecznik Panini z Arugulanem i cytryną Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1014 kalorii, 52g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, czosnku, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Miecznik Panini z Arugulanem i cytryną Aioli, Miecznik Polpette z rukolą Pistou, oraz Szaszłyki z miecznika z sałatką z rukoli.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać w małej misce. Odstawić.
W przypadku Panini z miecznika: rozgrzej oliwę na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gdy patelnia się nagrzewa, doprawiamy rybę solą i pieprzem. Przetrzyj zioła prowansalskie i mielony czosnek na całej rybie. Gotować ryby na patelni, aż tylko gotowane przez i złoty, o 2 do 3 protokół na stronę, w zależności od grubości ryby.
Pokrój chleb na 4 kanapki, które dostosują się do wielkości fileta rybnego.
Pokrój chleb na pół, aby u góry i na dole kanapki.
Spread cytryny Aioli na obu połówkach kanapki. Górną dolną połowę z garścią (około 1/2 szklanki) zieleni rukoli. Na wierzchu zieleninę z rukolą ugotowaną miecznikiem, a na kanapce pozostałym chlebem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.