Mexican Chorizo

Mexican Chorizo
Meksykańskie Chorizo to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Jeśli masz wodę, sól, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Mexican Chorizo, Mexican Chorizo, oraz Mexican Chorizo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wieprzowinę, pieprz Aleppo, chili w proszku, czosnek, sól, czarny pieprz, oregano, kminek, goździki i kolendrę w misce i lekko Wrzuć wieprzowinę z przyprawami, aż dokładnie wymieszane. Przykryć miskę, i przechowywać w lodówce mięso, mięso Młynek ' s head assembly, i Młynek Lej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz AleppoPieprz Aleppo
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Napełnij dużą miskę z kostkami lodu i umieść mniejszą metalową miskę w kostkach lodu, aby złapać mielone mięso. Złóż schłodzony młynek do mięsa i zmiel wieprzowinę i przyprawy za pomocą grubej płyty tnącej. Odstawić mielone mięso do lodówki na 30 minut. Lekko wymieszać mieloną wieprzowinę z octem i wodą, aż dokładnie wymieszać, uformować paszteciki i przechowywać w lodówce na noc, pokryte, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Rozgrzać olej roślinny na ciężkiej patelni na średnim ogniu, i smażyć paszteciki, aż rumiane i nie różowe w środku, 5 do 8 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn