Mesclun z Czerwonym grejpfrutem i fetą

Mesclun z Czerwonym grejpfrutem i fetą
Mesclun z Czerwonym grejpfrutem i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, sekcje grejpfruta, sałatka Mesclun zieleni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Grejpfrut, Fetan I Kalafior, Sałatka z grejpfruta, orzecha włoskiego i fety, oraz Smażony okoń Czarnomorski z gorzką zielenią, koprem włoskim, grejpfrutem i sałatką z fety dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sekcje mesclun i grejpfruta w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
MesclunMesclun
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej miseczce wymieszać sok grejpfrutowy i 4 kolejne składniki, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać sałatkę; wrzucić delikatnie do płaszcza. Podziel równomiernie między talerze.
4
Każdą porcję posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn