Melon i stek z sosem wędzonej papryki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj melona i steka z wędzonym sosem paprykowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 190 kalorii, 20g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, kolendra, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Melon, rukola i szynka Serrano z dressingiem z wędzonej papryki, Melon, rukola i szynka Serrano z dressingiem z wędzonej papryki, oraz Sałatka z grillowanego steku z sosem z wędzonej papryki.
Instrukcje
Rozgrzej lekko naoliwioną patelnię grillową na średnim ogniu.
Posyp stek solą i pieprzem; grilluj z cebulą, obracając cebulę po około 4 minutach, a stek po 7 minutach, aż mięso będzie średnio rzadkie lub do pożądanego stopnia przydatności.
Przenieść mięso i cebulę do deski do krojenia; odstawić na 5 minut przed krojeniem steku.
W małej misce połączyć miód, limonkę, oliwę z oliwek, wędzoną paprykę i pokruszoną czerwoną paprykę; wymieszać trzepaczką. Odstaw sos na bok.
Pokrój stek; ułóż na półmisku z kantalupą, cebulą, kolendrą i miętą; skropić dressingiem.