Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonego kurczaka z melasą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 85g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1087 kalorii. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, kostki lodu i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Solone Melasą, Kotlety Wieprzowe Solone W Miodzie Z Melasą, oraz Kawa i melasa-kotlety wieprzowe solone.
Instrukcje
1
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać sól koszerną i melasę. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 minut lub aż sól i melasa rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4 Szklanki Mąki Pszennej
3
Przełożyć do bardzo dużej miski, dodać lód i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić 30 minut do 1 godziny lub do ostygnięcia.
5
Zanurz kurczaka w zimnej solance. Przykryć i schłodzić 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
6
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Kurczaka wyjąć z solanki, opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
8
Posypać solą czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
9
Podgrzać 1 Łyżkę. olej w 14-calowej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodaj 4 nieobrane ząbki czosnku, 1 gałązkę tymianku i połowę kurczaka. Gotować 5 minut lub aż skóra jest rumiane i chrupiące. (Melasa w solance szybko brązowieje skórę.) Włączyć kurczaka i czosnek, i gotować 5 minut lub aż rumiane.
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Wyjmij kurczaka i umieść na drucianym stojaku na patelni z galaretką. Wytrzyj patelnię do czysta. Powtórzyć z pozostałym olejem, kurczakiem, czosnkiem i tymiankiem.