Meksykańskie torty weselne pistacjowo-wiśniowe

Meksykańskie torty weselne pistacjowo-wiśniowe
Pistacje i wiśniowe Meksykańskie ciasta weselne może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 80. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sól, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Torty weselne pomarańczowe, Kardamonowe i pistacjowe, Ciasteczka Ślubne Wiśniowo-Pistacjowe, oraz Meksykańskie Torty Weselne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 3 ciężkie duże blachy do pieczenia. Za pomocą miksera elektrycznego, beat 2 szklanki masła i 1 szklanka cukru pudru w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Ubić wanilią i solą, następnie pistacjami i wiśniami. Za pomocą szpatułki wymieszaj całą mąkę (nie mieszaj ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
CzereśnieCzereśnie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Kształt ciasta przez obfite łyżki stołowepełnia się w owale w kształcie piłki nożnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Umieść na przygotowanych arkuszach, w odstępie 1 cala od siebie.
4
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż DNA po prostu zacząć kolor, o 16 protokół. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 10 minut przed powlekaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Do średniej miski wlać dużą ilość cukru pudru. Pracując z 5 lub 6 ciepłymi ciasteczkami na raz, dodaj ciasteczka do miski z cukrem; delikatnie obróć, aby pokryć grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Przenieś pliki cookie na arkusz papieru woskowanego. Powtórz, aby ponownie pokryć ciasteczka cukrem; całkowicie ostudzić. do ahead można zrobić 4 dni do przodu. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier

Polecane wino: Pinot Noir, Sparkling Rose, Riesling

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Sparkling rosé i Riesling. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia0
Magazyn