Przepis Mexican Shepherd Pie może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 458 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, chili w proszku, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Meksykańskie ciasto pasterskie, oraz Meksykańskie ciasto pasterskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę i 1/4 szklanki zielonej cebuli na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Wymieszaj salsę, chili w proszku i kminek. Łyżka kukurydzy równomiernie na mieszaninie wołowiny w patelni. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż mieszanina zostanie dokładnie ogrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
¼ łyżeczki Oregano
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Posypać serem i pozostałą 1/4 szklanki zielonej cebuli. Przykryć; gotować na małym ogniu około 5 minut lub do rozpuszczenia sera. Ułóż kliny pomidorowe w sposób mówiący nad ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Dekoruj chipsami tortilla wokół zewnętrznej krawędzi patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.