Meksykańskie ciasto czekoladowe z lukrem karmelowym

Meksykańskie ciasto czekoladowe z lukrem karmelowym
Przepis Meksykańskie ciasto czekoladowe z lukrem karmelowym jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, kawę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort karmelowy z lukrem twarogowym, Tort karmelowy z lukrem twarogowym, oraz Meksykańskie Ciasto Czekoladowe Z Lukrem Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray DNA i boki 2 (9-calowy) Okrągłe patelnie ciasto z gotowania sprayu, a następnie linii dna patelni z gotowania pergaminu papieru lub papieru woskowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, ubić kawę, kakao i cynamon trzepaczką drucianą, aż będzie gładka; odstawić do ostygnięcia. W innej średniej misce, wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i soda oczyszczona, aż dobrze wymieszane; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
KawaKawa
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W dużej misce, beat masło i cukier z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu; odstawić. Wymieszać maślankę i wanilię do mieszanki kawy. Począwszy od mieszanki mąki, na przemian ubić mieszankę mąki, 1/3 na raz, i mieszanki kawy, 1/3 na raz, do mieszaniny masła na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu. Gdy wszystkie składniki zostały dodane, beat 30 do 60 sekund dłużej lub aż ciasto jest gładkie i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KawaKawa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać do patelni.
6
Piec 32 do 37 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty i ciasto sprężyny z powrotem, gdy dotknął lekko w centrum. Schłodzić w patelniach na stojakach chłodzących 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć ciasta z patelni do regałów chłodzących (pozostawić papier na ciastach). Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
8
W dużej misce, ubić dulce de leche i twarogu na dużej prędkości o 2 protokół lub do wymieszać i gładkie; zeskrobać stronie miski. Ubij w śmietanie do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Na talerzu do serwowania umieść 1 ciasto, zaokrągloną stroną w dół; Usuń papierową wkładkę.
10
Spread 3/4 filiżanki lukier na górze w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
11
Usuń papier z innego ciasta.
12
Ułożyć ciasto, zaokrąglone bokiem do góry, na pierwszym torcie. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
13
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce aż do podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn