Przepis Meksykańskie ciasteczka może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, mielony cynamon, meksykańską wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 108 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie Ciasteczka, Meksykańskie Ciasteczka Ślubne, oraz Polvorones-Meksykańskie Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło, aż kremowy. Ubić w soli, cukier puder, mleko, wanilia i cynamon, skrobanie boki miski często, aż mieszanina jest gładka. Ubić w proszku do pieczenia. Po dokładnym wymieszaniu dodaj mąkę i mieszaj ręcznie, aż będzie dobrze wymieszana. Ciasto powinno być miękkie, ale wystarczająco wytrzymałe, aby kształtować.Z poziomu łyżki stołowej, czerpać ciasto i kształtować na 24 kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
1 1/3 Szklanki Melasy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Naturalna Mieszanka Do Ciast
2
Umieść kulki na talerzu i schłodzić przez 2 godziny lub jeśli pieczenie do przodu, schłodzić do bardzo twardego, a następnie umieścić w ciężkiej torbie na zamek błyskawiczny i zamrozić.Gdy gotowy do pieczenia, doprowadzić kulki ciasta do temperatury pokojowej.Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ułóż kulki ciasta, odstępy około 2 1/2 cala od siebie na nieczystych blach do pieczenia, a następnie naciśnij kulki na 2 cale rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piec 20 do 25 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe.W międzyczasie wymieszaj cukier, czekoladę i cynamon w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Usuń ciepłe ciasteczka z blach do pieczenia i ostudzić na około 3 protokół na stojaku z drutu ustawionego na arkuszu folii. Łyżka powłoki na ciastka, pozwalając mu spaść na folię. Scoop spadła powłoka off folii i użyć go do pokrycia spodu ciastek.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.