Meksykańska Zupa Kukurydziana
Meksykańska zupa kukurydziana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Mieszanka czosnku, masło, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Meksykańska Zupa Kukurydziana Z Kurczaka, Meksykańska Zupa Kukurydziana Bezmleczna, oraz Meksykańska Tortilla Z Kurczakiem.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Seler, cebulę i marchew ugotować na maśle, aż cebula zacznie zmiękać. Wymieszać czosnek, oregano, sól i pieprz i gotować 2 minuty więcej. Wymieszać kukurydzę, rosół z kurczaka, gotowany kurczak i pieprz chile i niech gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania. Wymieszać z mlekiem i podgrzać delikatnie tuż przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.