Meksykańska Zapiekanka Na Brunch
Meksykańska Zapiekanka na Brunch może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz do 3 pomidorów, chiles, jajek i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Quiche z serem i kiełbasą: pomysły na Brunch w stylu meksykańskim, oraz Zapiekanka Z Jajkiem Na Brunch.
Instrukcje
W lekko nasmarowanym 8 " x8 " patelni do pieczenia, chiles warstwy, pomidory i ser. Pozostałe składniki ubić i posmarować łyżką serem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375 stopni przez 30 do 35 minut, aż zestaw.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.