Meksykańska Sałatka Z Fasoli

Meksykańska Sałatka Z Fasoli
Sałatka z fasoli meksykańskiej wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 332 kalorie, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Mieszanka fasoli, kolendra, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Meksykańska sałatka z fasoli, oraz Meksykańska Sałatka Z Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz fasolę, paprykę, mrożoną kukurydzę i czerwoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Kukurydza MrożonaKukurydza Mrożona
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce, ubij razem oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, sok z limonki, sok z cytryny, cukier, sól, czosnek, kolendra, kminek i czarny pieprz. Doprawić do smaku ostrym sosem i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Ostry SosOstry Sos
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać oliwę z oliwek dressing na warzywa; dobrze wymieszać. Dokładnie schłodzić i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn