Meksykańska Czerwona Fasola (Garnek Crock)

Meksykańska Czerwona Fasola (Garnek Crock)
Przepis meksykańska czerwona fasola (garnek Crock) jest gotowy w około 10 godzin i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 10 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka płatków pieprzu, pomidory w puszkach, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako tania przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Crock-Pot Meksykańska Czerwona Fasola, oraz Crock-Pot Mexican Shredded Chicken with Black Beans & Corn dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn