Przepis meksykańska czerwona fasola (garnek Crock) jest gotowy w około 10 godzin i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 10 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka płatków pieprzu, pomidory w puszkach, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako tania przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Crock-Pot Meksykańska Czerwona Fasola, oraz Crock-Pot Mexican Shredded Chicken with Black Beans & Corn dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.