Meksykańskie Hamburgery Z Chili I Serem
Meksykańskie hamburgery Chili-ser może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 33g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, chili w proszku, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Z Chili I Serem, Meksykańska Chili-Cheese Topper, oraz
Instrukcje
Połączyć pierwsze 9 składników w misce; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując się na 1/2-cala-grube paszteciki.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 6 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Umieścić 1 plasterek sera na wierzchu każdego patty; przykryć i grill dodatkową minutę lub aż ser topi.
Na wierzchnią połowę każdej bułki rozprowadzić 1 łyżkę kwaśnej śmietany i odstawić.
Kłaść paszteciki na dolnych połówkach bułek; na wierzchu sałatę, pomidor, cebulę (w razie potrzeby) i górną połowę bułki.