Meksykańskie Ciasta Czekoladowe

Meksykańskie Ciasta Czekoladowe
Przepis Meksykańskie ciasta czekoladowe jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 20 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, olej roślinny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Meksykańskie Ciasta Czekoladowe, Czekoladowe Meksykańskie Torty Weselne, oraz Meksykańskie" Gorące " Czekoladowe Ciasta Z Roztopionej Lawy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Butter two 8-in. okrągłe patelnie na ciasto. Dół linii z woskowanym papierem ciętym w celu dopasowania. Papier maślany, następnie patelnie z 1/2 łyżki. kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
3
Ubić Pozostałe 1 szklanki kakao, mąkę, cukry, cynamon, soda, cayenne, i sól w misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj mleko, oleje, jajka, ocet i wanilię; ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
OcetOcet
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać do patelni, dzieląc ciasto równomiernie.
6
Piec, aż wykałaczka włożona do każdego ciasta wyjdzie czysta, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Schłodzić ciasta w patelniach przez 10 minut. Poluzuj ciasta z patelni metalową szpatułką. Obróć każdy tort na talerz. Wyrzucić papier woskowany. Odwróć ciasta na stojaki i całkowicie ostudź. Cukier puder przesiać na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
Dodać do 1 dnia, przykryć; po rozpakowaniu zalać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn