Medaliony wieprzowe z sosem Charcuterie
Medaliony wieprzowe z sosem Charcuterie wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bagietkę, polędwicę wieprzową, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Spróbuj Medaliony wieprzowe w sosie z orzechów karaibskich, Medaliony wieprzowe w sosie pomarańczowym, oraz Medaliony Wieprzowe Z Sosem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skropić wieprzowinę oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i gotować wieprzowinę w 2 partiach, o 2 do 3 minut na stronę. Ułóż wieprzowinę na półmisku i przykryj folią, aby się ogrzała.
Zmniejszyć ogień pod patelnią i dodać masło do stopienia.
Dodaj szalotki, doprawić solą i dużą ilością grubego pieprzu, i gotować przez 2 do 3 protokół.
Posypać mąką i wymieszać 1 minutę.
Dodaj obfitą kroplę sherry, a następnie ubijaj bulion i zagęszczaj. Wymieszać z musztardą i kornichonami.
Podawać 3 medaliony na każdym talerzu z dużą ilością sosu, z chlebem obok.