Meatball Calzones
Meatball Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, klopsiki, ciasto na pizzę, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Meatball Calzones, Meatball Calzones, oraz Meatball Calzones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.spryskaj blachę nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Połącz ricottę, mozzarellę i szpinak w misce.
Podziel ciasto na cztery równe kawałki i zwiń każdy kawałek w 8-calowe koło. Łyżka 2 Łyżki. sos w środku każdego okrągłego ciasta i rozprowadzić na cieście, pozostawiając 1-calową granicę. Masę serową podzielić na kawałki ciasta i rozprowadzić na sosie pomidorowym. Na wierzchu każdej rundy ciasta z połówkami klopsików.
Złożyć ciasto na nadzieniu, aby stworzyć półksiężycowe kształty. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Piec na złoty kolor, 18 do 22 protokół.
Podawać z pozostałym sosem do zanurzenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.