Maślano-Boczniaste Ziemniaki

Maślano-Boczniaste Ziemniaki
Maślanka-boczek rozwalone ziemniaki to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 15g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maślanka Boczek Niebieski Ziemniaki, Herbed Buttermilk Smażone Ziemniaki, oraz Maślanka Czosnkowa Pieczona Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ziemniaki do garnka i przykryć wodą. Doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Raz w wrzenia, gotować, aż widelec może łatwo przebić przez ziemniaki, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić i dodać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Umieść boczek w żeliwnej patelni na średnim ogniu. Pozostawić boczek do renderowania i chrupiące, o 5 protokół. Zarezerwować tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Do rondla włożyć maślankę i śmietanę i oparzyć. Rezerwa do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Ziemniaki zmiażdżyć trochę, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6
Dodać masło, odrobinę rozgrzanej maślanki / śmietany, szalotki i 1 łyżkę tłuszczu boczku i rozbić. Smak i ponownie doprawić w razie potrzeby, dodając więcej maślanki / śmietany w razie potrzeby. Złożyć wytopiony boczek, zastrzegając trochę do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Udekoruj zarezerwowanym boczkiem i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia17
Magazyn