Maślane Dijon Deviled Eggs
Przepis maślany Dijon Deviled Eggs jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 2 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 180. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, majonez, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Dijon Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Jajka Gotowane W Maślanym Szczawiu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż; ostrożnie usunąć żółtka. Utrzeć żółtka; wymieszać z masłem i kolejne 4 składniki. Wymieszać sól i biały pieprz do smaku. Łyżką lub wymieszać żółtko równomiernie na połówki białka.
W razie potrzeby posypać papryką. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.