Masło Pekan Chews
Masło orzechowe żuje jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz masło, wanilię, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 63 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Orzechowe Karmelowe Gryzaki, Cherry Pecan Chews, oraz żucie masła migdałowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Posmaruj 13x9-calową patelnię masłem.
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier granulowany i masło. Naciśnij mieszaninę na dnie patelni.
Piec 12 do 14 minut lub do jasnobrązowego.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić żółtka, brązowy cukier, wanilia i sól z mikserem elektrycznym. Wymieszać z orzechami pekan i kokosem. W małej misce, ubić białka z mikserem elektrycznym do spienienia. Złóż do mieszaniny żółtka.
Usunąć częściowo upieczoną skórkę z piekarnika.
Rozłóż nadzienie równomiernie na skórce. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Piec 25 do 30 minut lub aż głęboki złoty kolor i środek jest ustawiony.
Posypać batonami cukier puder. Schłodzić na stojaku chłodzącym.
Pokrój na 6 rzędów po 6 rzędów.