Masło Orzechowe Tandycakes

Masło orzechowe Tandycakes może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis przyprawy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 19 porcji z 443 kalorie, 11g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, masło, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, oraz Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 10x15 calowy galaretki Roll pan.
W dużej misce wymieszaj jajka, wanilię, sól, cukier, mąkę i proszek do pieczenia. Zmiksować w roztopionym maśle lub margarynie i mleku.
Piec przez 15 do 20 minut.
Posmarować masłem orzechowym na gorąco. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Roztopić tabliczki czekolady i rozprowadzić na schłodzonym cieście.