Masło Orzechowe Mleko Puddingi Czekoladowe

Masło Orzechowe Mleko Puddingi Czekoladowe
Masło orzechowe mleko puddingi czekoladowe jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz importowaną czekoladę mleczną, naturalne kakao w proszku, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Warstwowe puddingi z masła orzechowego i mlecznej czekolady, Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, oraz Masło Orzechowe I Bananowe Mleko Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w dużym rondlu, aby zmiksować.Stopniowo ubijaj mleko, a następnie śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Trzepaczka średnio ogrzać, aż mieszanina comesto gotować. Następnie gotuj, aż będzie gęsta, ubijającytrwale, około 30 sekund.
3
Ubij masło inpeanut; gotuj, aż ponownie zgęstnieje, często ubijając, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia; ubić wanilią. Podziel się na sześć szklanek lub naczyń po 1 szklance (po 1/3 szklanki). Chill uncoveredpodczas przygotowywania budyniu czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Pierwsze 4 składniki ubić w dużym rondlu.Stopniowo ubijaj mleko, a następnie śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Trzepaczka średnio ogrzać, aż mieszanina zostanie doolej. Gotuj do zgęstnienia, stale ubijając, około 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać posiekaną czekoladę.Gotuj, aż czekolada się rozpuści, a budyń znów będzie gęsty, często ubijając, od 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia; ubić wanilią.Chłodny budyń 5 minut. Łyżka na szczycie puddingu peanutbutter, dzieląc równo (po około 1/3Cup). Chill puddings uncovered untilcold, co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Ubij śmietanę i sproszkujsugar w średniej misce do miękkich szczytów. Łyżka na budynie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn