Masło orzechowe i ciasteczka owsiane
Przepis masło orzechowe i ciasteczka owsiane jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 28 centów za porcję. Mieszanka soli, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako deser. 27 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Ciasteczka z masłem orzechowym z frytkami z masłem orzechowym, Peanut Butter Brownies w / Peanut Butter Cup Frosting, oraz Football fumble Nutter Brownie Bites (Peanut Butter Brownies with Marshmallow Butter Cream Frosting) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj galaretkę.
Beat masło, 3/4 szklanki masła orzechowego, biały cukier, i brązowy cukier razem w dużej misce, aż kremowy.
Dodaj mąkę, owies, ekstrakt waniliowy, jajka i sól; mieszaj, aż się wymieszasz.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni z galaretką.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 20 protokół. Chłodne ciasteczka na patelni przez 10 do 15 minut.
Rozprowadzić 1/2 szklanki masła orzechowego na wierzchu brownies.