Masło Jabłkowe
Masło jabłkowe jest bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 64. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, zmielone ziele angielskie, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki w 5-do 6-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż jabłka są bardzo miękkie.
Jabłka rozgnieść masherem ziemniaczanym lub dużym widelcem.
Gotować na wolnym ogniu ustawienie 1 do 2 godzin, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina jest bardzo gęsta. Fajne około 2 godzin.
Łyżka masła jabłkowego do pojemnika. Przykryć i przechowywać w lodówce do 3 tygodni.