Masło domowej spiżarni

Masło domowej spiżarni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać masło domowej spiżarni spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 261 kalorii, 2G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam poważne jedzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Domowy sos spiżarni, Likier kawowy domowej spiżarni, oraz Domowy ostry sos {spiżarnia obfitości} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz śmietanę i sól w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła i przykryj ręcznikiem do naczyń, aby zapobiec rozpryskiwaniu. Beat ze średnią lub dużą prędkością, zaglądając co 20 sekund lub tak. W ciągu 1 do 3 minut krem zostanie ubity i przewiewny, a następnie usztywni się. Następnie krem pęknie, a w misce będziesz miał zarówno płyny, jak i ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Gdy tłuszcz oddziela się od maślanki, wlać maślankę do słoika i schłodzić do użycia w ciągu 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
3
Ręce pod zimną wodą, a następnie wycisnąć masło razem, ugniatając je w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić miskę w zlewie, opłukać masło w zimnej wodzie i ponownie wycisnąć. Powtarzaj ten proces, aż woda będzie czysta, a masło nie uwolni żadnego płynu po naciśnięciu.Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w zakrytym pojemniku lub maśle przez 5 dni w lodówce. Lub zwinąć i pokroić w patyki, owinąć pojedynczo w folię i przechowywać w torbie zamrażarki przez 3 miesiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn