Masło Czekoladowe

Masło Czekoladowe
Masło czekoladowe może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 1085 kalorii, 3G białka, oraz 77 g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, masła, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, oraz Czekoladowe babeczki z puszystym miętowym polewą czekoladową.

Instrukcje

1
Roztopić słodko-gorzką czekoladę i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
2
W misce umieścić masło lub margarynę, sól i wanilię. Ubić mikserem, aż będzie bardzo lekki i przewiewny, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WaniliaWanilia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać cukier puder trochę na raz, ubijając na małej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
4
Dobrze wymieszać i ubić na średniej prędkości przez około 4 minuty.
5
Dodaj jajka po kolei i ubijaj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Dodaj roztopioną czekoladę i pokonać 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn