Masło Czekoladowe
Masło czekoladowe może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 1085 kalorii, 3G białka, oraz 77 g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, masła, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, oraz Czekoladowe babeczki z puszystym miętowym polewą czekoladową.
Instrukcje
Roztopić słodko-gorzką czekoladę i pozostawić do ostygnięcia.
W misce umieścić masło lub margarynę, sól i wanilię. Ubić mikserem, aż będzie bardzo lekki i przewiewny, około 4 minut.
Dodać cukier puder trochę na raz, ubijając na małej prędkości.
Dobrze wymieszać i ubić na średniej prędkości przez około 4 minuty.
Dodaj jajka po kolei i ubijaj przez 5 minut.
Dodaj roztopioną czekoladę i pokonać 4 protokół.