Maszyna Do Chleba Pesto-Pine Nut Bread
Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, pesto bazyliowe, lepsze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Chleb Owsiany (Maszyna Do Chleba/Wypiekacz Do Chleba), Mały Ultra-Lekki Zdrowy Francuski Chleb Bochenek (Abm) Chleb Maszyna, oraz Lemony Pull-Apart chleb wykonany Prosto Z Maszyny do chleba i patelni Bundt.
Instrukcje
Dokładnie zmierz, umieszczając wszystkie składniki chleba w patelni do chleba w kolejności zalecanej przez producenta.
Wybierz cykl podstawowy / biały. Użyj średniego lub jasnego koloru skorupy. Nie należy stosować cyklu opóźnienia.
W małej misce, wymieszać pesto i 2 łyżki mąki, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzeszkami pinii.
Dodać nadzienie na sygnał rodzynek / orzechów lub 5 minut przed zakończeniem ostatniego cyklu ugniatania.
Wyjmij upieczony chleb z patelni. Schłodzić na stojaku chłodzącym.