Maszyna do chleba Herb ' n ' Crunch chleb pszenny

Maszyna do chleba Herb ' n ' Crunch chleb pszenny
Maszyna do chleba Herb ' n ' Crunch chleb pszenny jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka liści tymianku, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Maszyna do chleba zioła i chrupki chleb pszenny, Kamut chleb mączny do maszynki do chleba (bez pszenicy), oraz Chleb pełnoziarnisty słonecznikowy lniany (do Maszyny do chleba) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokładnie mierzyć, umieszczając wszystkie składniki z wyjątkiem orzechów w patelni do chleba w kolejności zalecanej przez producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Dodać orzechy na sygnał rodzynek / orzechów lub 5 do 10 minut przed zakończeniem ostatniego cyklu ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
OrzechyOrzechy
3
Wybierz cykl podstawowy / biały. Użyj średniego lub jasnego koloru skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Wyjąć upieczony chleb z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn