Masło Migdałowe Snickerdoodles
Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka gładkiego masła migdałowego, mąki, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Migdałowo-maślane Snickerdoodles, Jagodowy Migdałowy Snickerdoodles, oraz Brown Butter Snickerdoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Umieść pierwsze 4 składniki w średniej misce i ubijaj mikserem z dużą prędkością ,aż dobrze się połączą (około 2 minut).
Dodać 1 łyżeczkę skórki z cytryny, ekstrakt z wanilii i żółtka; ubijać do dobrze wymieszanego.
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki połączyć, sodę oczyszczoną, 1/2 łyżeczki zmielonego cynamonu i 1/2 łyżeczki soli; wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła; pokonać z małą prędkością, aż dobrze połączone. Połowę ciasta upuść przez zaokrąglone łyżki stołowe na przygotowaną blachę do pieczenia.
Pozostałą 1 łyżeczkę cynamonu i cukru granulowanego wymieszać w małej misce; połowę mieszanki cynamonowo-cukrowej posypać równomiernie ciasteczkami.
Piec w 350 przez 6 minut; spłaszczyć ciasteczka z tyłu łopatki.
Piec dodatkowe 6 minut. Schłodzić na patelniach 1 minuta.
Wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną ciasta i cukru.