Marynowany kalafior i czerwona cebula

Marynowany kalafior i czerwona cebula
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Marynowany kalafior i czerwona cebula może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 2. Jeśli masz ocet winny, nasiona kolendry, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Kalafior Marynowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać kalafior i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia. Zapakuj kalafior, cebulę i czosnek do słoika 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1
Ocet z czerwonego wina, biały ocet destylowany, 3/4 szklanki wody, cukier, 1 1/2 łyżeczki soli, nasiona kolendry i skórki cytryny połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wlać gorącą solankę do słoika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez noc lub do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3
Zdjęcia Charles Masters
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn