Marynowane Żeberka Wieprzowe Po Tajsku

Marynowane Żeberka Wieprzowe Po Tajsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanych tajskich żeberek wieprzowych. Na 7,52 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 924 kalorie, 92g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, tajski sos do maczania ziół chile, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka wieprzowe w stylu Macao Asado, Tajski marynowany stek i sałatka ziołowa, oraz Kotlety Wieprzowe Marynowane Po Azjatycku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść szalotki, szalotki, imbir, czosnek, kolendra, sos sojowy, sos rybny, sól, pieprz, i cukier w misce robota kuchennego. Proces do luźnej, drobno posiekanej pasty, skrobanie po bokach miski raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść żeberka wieprzowe w dużej misce lub parze ciężkich plastikowych torebek. Dokładnie pokryć żebra marynatą, wmasowując pastę w miąższ przez minutę. Przykryć i marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny lub do 5 godzin w lodówce, rzucając żebra raz lub dwa razy w tym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Rozłóż żeberka, bone-side down, na dwóch dużych, pergaminu wyłożone blachy do pieczenia i piec, aż żeberka są głęboko kolorowe i bardzo delikatne, ale jeszcze nie spada z kości, o 11/2 godziny, od czasu do czasu obracając Patelnie zachęcić nawet gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć z piekarnika i podawać z małymi miseczkami tajskiego Chile-ziołowego sosu do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Thai ChiliThai Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
From Lobel 's Meat Bible: All you Need to Know About Meat and drób from America' s Master Butchers by Stanley, Evan, Mark, and David Lobel, with Mary Goodbody and David Whiteman. Copyright © 2009 by Morris Lobel & Sons, Inc.; fotografie © 2009 by Lucy Schaeffer. Wydany przez Chronicle Books LLC.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn