Marynowane szaszłyki z fety i oliwek
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 55 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Mieszanka oliwek, ogórka, nasion kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowane szaszłyki Fetanowo-oliwkowe, Marynowane Szaszłyki Z Fety, oraz Marynowane cytrynowo szaszłyki z kurczaka i oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz nasiona kopru włoskiego, skórkę pomarańczową i sok oraz pieprz. Delikatnie wymieszać fetę i marynować przez 1 godzinę w temperaturze pokojowej lub do 3 godzin w lodówce. (Marynuj przez noc, aby zaoszczędzić czas.)
Umieść 1 liść mięty na szaszłyku, około 3/4 cala w górę; dodaj 1 połowę oliwy i 1 kawałek ogórka.
Umieść 1 kostkę fety na końcu. Można je wykonać kilka godzin wcześniej i przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do podania. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.