Marynowane Paski Wieprzowe
Marynowane paski wieprzowe to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, mielony imbir, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 36%. Podobne przepisy to Marynowane Paski Wieprzowe, Paski wieprzowe z grilla, oraz Paski Wieprzowe Grillowane.
Instrukcje
W średnim naczyniu lub misce wymieszaj sos sojowy, cukier, cebulę, czosnek, imbir, nasiona sezamu i olej.
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny, toczenie i fastrygowanie często.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, rezerwując marynatę i przenieść do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Podczas pieczenia mięsa gotować marynatę przez 3 do 5 minut.
Podawać z paskami wieprzowymi.