Marynowane Dyni: Scapece Di Zucca
Marynowane dyni: Scapece Di Zucca wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka dyni, oliwa z oliwek, płatki chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany, Ravioli: Agnolotti di Zucca, oraz Dynia maślana słodko-kwaśna - - - Zuccan w Agrodolce.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Doprawić dynię solą i pieprzem, skropić 4 łyżkami oliwy z oliwek i umieścić w jednej warstwie na 1 lub 2 arkuszach ciastek.
Piec w piekarniku, aż po prostu miękkie, o 18 do 20 protokół. W międzyczasie wymieszaj pozostały olej, ocet, cebulę, płatki chile, oregano i czosnek i dopraw solą i pieprzem.
Wyjąć Kabaczek z piekarnika i zalać marynatą. Pozostawić do ostygnięcia na 20 minut w marynacie, posypać świeżymi liśćmi mięty i podawać. To danie można zrobić wcześniej w ciągu dnia, ale nie należy go przechowywać w lodówce.