Marynowane buraki babci Jackie

Marynowane buraki babci Jackie
Marynowane buraki babci Jackie to dodatek, który serwuje 5. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 2G tłuszczu i w sumie 643 kalorii. Za $2.59 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką buraki, cukier, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Buraki Marynowane, oraz Buraki Marynowane.

Instrukcje

1
Wysterylizuj 5 (1 kufel) słoików z pokrywkami i pierścieniami. Trzymaj się gorąco.
2
Umieść buraki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż buraki będą wystarczająco miękkie, aby przekłuć widelcem, ale nie papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedź i ostudź, zachowując 2 1/2 szklanki wody z buraków. Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby je obsłużyć, obierz i przytnij końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
WodaWoda
4
W razie potrzeby pokrój w ćwiartki lub kawałki i zapakuj do gorących słoików.
5
Podczas gotowania buraków połącz cukier, ocet, sól do marynowania, sok z cytryny i olejek goździkowy w dużym rondlu lub garnku. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
BurakBurak
GoździkiGoździki
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
6
Wlej gorącą solankę na buraki w słoikach z dokładnością do 1/4 cala od góry. Przetrzyj felgi czystym ręcznikiem i uszczelnij pokrywkami i pierścieniami. Ustawić w temperaturze pokojowej na 24 godziny, a następnie przechowywać w lodówce. Poczekaj kilka dni przed jedzeniem, aby buraki wchłonęły smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
SolankaSolanka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje5
Ocena Zdrowia7
Magazyn