Marynowana sałatka warzywna z jajkami na miękko

Marynowana sałatka warzywna z jajkami na miękko
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj marynowanej sałatki warzywnej z jajkami na miękko. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz złote buraki, żeberka selera, fleur de sel i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Marynowana sałatka warzywna z jajkami na miękko, Sałatka z jarmużu z orzechami włoskimi i jajkami na miękko, oraz Sałatka ziemniaczana ze szczypiorkiem i jajkami na miękko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż pokrojone warzywa w osobnych stosach na 2 dużych blachach do pieczenia. W małej misce ubić ocet z oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Skropić sos na warzywa i wrzucić każdy stos oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
3
Odstawić na co najmniej 15 minut lub do 1 godziny.
4
Tymczasem doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia. Ostrożnie obniżyć jajka do rondla i zmniejszyć ogień do umiarkowanego. Jajka gotować na wolnym ogniu przez 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wylać gorącą wodę i delikatnie potrząsnąć jajkami na patelni, aby rozbić skorupki. Napełnij patelnię zimną wodą i odstaw na 1 minutę. Jajka obrać ostrożnie. Podgrzać obrane jajka przez 2 minuty w 2 cale gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Odcedzić i osuszyć, a następnie podzielić jajka na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Ułożyć warzywa na talerzach i na wierzchu z grzankami i jajkami na miękko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
JajkoJajko
8
Jajka i sałatki posypać fleur de sel i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
JajkoJajko
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn