Marynowana Sałatka Pomidorowa

Marynowana Sałatka Pomidorowa
Marynowana Sałatka pomidorowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 185 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jędrne-Dojrzałe pamiątki, oliwę z oliwek, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać firmowe tofu można śledzić to danie główne z Nektaryna-Boysenberry Vanilla-Pecan Crisp jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Marynowana Sałatka Pomidorowa, Sałatka pomidorowa z pomidorem Granita, oraz Sałatka Pomidorowa Heirloom.

Instrukcje

1
W małej misce, ubij razem ocet i olej. Opłukać i rdzeń pomidory i pokroić 1/3 do 1/2 cala grubości. Ułóż warstwami w szczelnym pojemniku lub na naczyniu do serwowania, skropić mieszaninę octu i posypać równomiernie miętą, bazylią, solą i pieprzem na każdej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
OcetOcet
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
MiętaMięta
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut lub do 4 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn