Marynowana Sałatka ziemniaczana z letnimi warzywami
Marynowana Sałatka ziemniaczana z letnimi warzywami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz pod ręką szparagi, młode ziemniaki, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Marynowane Letnie Warzywa, Letnie Marynowane Warzywa, oraz Letnie warzywa grillowane i marynowane.
Instrukcje
1
Ziemniaki gotować w holenderskim piekarniku we wrzącej wodzie, aby pokryć 15 do 18 minut lub do miękkości; odcedzić i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Snap off twarde końce szparagów, i wyrzucić; pokroić szparagi i fasolkę szparagową na 1-calowe kawałki. Szparagi i fasolkę szparagową gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 3 minuty lub do chrupkości-przetargu; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i dodać do mieszanki ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Dodać cebulę i kolejne 3 składniki; delikatnie wrzucić.