Marynowana Fasola Szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej zielonej fasoli. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pietruszkę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marynowana Fasola Szparagowa, Marynowany Koperek Zielona Fasola, oraz Marynowana fasolka szparagowa z kolendrą i czosnkiem.
Instrukcje
Gotować fasolę we wrzącej wodzie, aby pokryć przez 6 minut lub do ostrej miękkości; odcedzić.
Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i odstawić.
Fasolę i cebulę połączyć; wrzucić delikatnie.
Olej Połącz przez czosnek w słoiku; przykryj szczelnie i energicznie wstrząśnij.
Wlać mieszaninę fasoli; wrzucić delikatnie do herbu.
Przykryć i schłodzić 2 godziny.