Marynowana Fasola Szparagowa

Marynowana Fasola Szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej zielonej fasoli. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pietruszkę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marynowana Fasola Szparagowa, Marynowany Koperek Zielona Fasola, oraz Marynowana fasolka szparagowa z kolendrą i czosnkiem.

Instrukcje

1
Gotować fasolę we wrzącej wodzie, aby pokryć przez 6 minut lub do ostrej miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Fasolę i cebulę połączyć; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
CebulaCebula
4
Olej Połącz przez czosnek w słoiku; przykryj szczelnie i energicznie wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Wlać mieszaninę fasoli; wrzucić delikatnie do herbu.
6
Przykryć i schłodzić 2 godziny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn