Marynata Miodowo-Limonkowa

Marynata Miodowo-Limonkowa
Marynata miodowo-Limonkowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny marynata. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 310 kalorii, 0g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, łagodny miód, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kury Polne Z Marynatą Miodowo-Limonkową, Marynata Kokosowo-Limonkowa, oraz Marynata sojowo-Limonkowa do steków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić razem. Umieść kurczaka w niereaktywnym naczyniu do pieczenia i zalej marynatą, obracając się do płaszcza. Jeśli lubisz lepką glazurę, wymieszaj jeszcze 2 łyżki. miód z 1 łyżką więcej. sok z limonki i posmarować kurczakiem w ciągu ostatnich 5 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn