Marynata Azjatycka

Marynata Azjatycka
Azjatycka marynata to bezglutenowe i wegańskie marynata. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 38 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, ząbki czosnku, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Marynata Z Azjatyckiego Jabłka, Filety Basa Smażone Na Patelni Z Azjatycką Marynatą, oraz Grillowane kebaby wieprzowe z azjatycką marynatą.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki.
2
* Ocet winny biały może być zastąpiony octem winnym ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Ocet RyżowyOcet Ryżowy

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn