Azjatycka marynata to bezglutenowe i wegańskie marynata. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 38 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, ząbki czosnku, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Marynata Z Azjatyckiego Jabłka, Filety Basa Smażone Na Patelni Z Azjatycką Marynatą, oraz Grillowane kebaby wieprzowe z azjatycką marynatą.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki.
2
* Ocet winny biały może być zastąpiony octem winnym ryżowym.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.