Maryland Crab Cakes
Maryland Crab Cakes może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 464 kalorie, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.86 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bułkę tartą, sok z cytryny, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Maryland Crab Cakes, Maryland Crab Cakes, oraz Klasyczne Maryland Crab Cakes.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w misce. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji; kształt każdy w 1/2-cala grubości patty.
Miejsce bułkę tartą w płytkim naczyniu; pogłębiać paszteciki w bułce tartej.
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 4 paszteciki i gotuj 3 minuty. Ostrożnie obrócić paszteciki nad; gotować 3 protokół lub aż złoty. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i pasztecikami.
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau