Marsala wieprzowa

Marsala wieprzowa
Być może wieprzowina Marsala będzie właśnie napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 2,47 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 35 g białka i 18 g tłuszczu. Mieszanka polędwicy wieprzowej, czosnku, oleju rzepakowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 22 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 88% wyniku, co jest niesamowitym wynikiem. Podobne przepisy obejmują wieprzowinę Marsala, wieprzowinę i Marsalę oraz wieprzowinę Marsala.

Instrukcje

1
Ugotuj linguine zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż grzyby na oleju i maśle, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Gotowanej Polędwicy Wieprzowej, Pokrojonej W Paski1/2 Funta Gotowanej Polędwicy Wieprzowej, Pokrojonej W Paski
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W PaskiGotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Mieszaj wino, koncentrat pomidorowy, sól i pieprz, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj wieprzowinę. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6
Odcedzić linguine; podawać z mieszanką wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W PaskiGotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn