Marsala wieprzowa
Być może wieprzowina Marsala będzie właśnie napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 2,47 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 35 g białka i 18 g tłuszczu. Mieszanka polędwicy wieprzowej, czosnku, oleju rzepakowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 22 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 88% wyniku, co jest niesamowitym wynikiem. Podobne przepisy obejmują wieprzowinę Marsala, wieprzowinę i Marsalę oraz wieprzowinę Marsala.
Instrukcje
Ugotuj linguine zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż grzyby na oleju i maśle, aż będą miękkie.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Mieszaj wino, koncentrat pomidorowy, sól i pieprz, aż się połączą.
Dodaj wieprzowinę. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Odcedzić linguine; podawać z mieszanką wieprzową.