Marsala miodowe gruszki z gorgonzolą

Marsala miodowe gruszki z gorgonzolą
Marsala miód gruszki z Gorgonzola wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Ten napój ma 329 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wspaniały gorgonzolan w idealnym stanie; nigdy nie powinien był zobaczyć wnętrze lodówki, oliwa z oliwek, gruszki każdy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak Marsala z gorgonzolą, Kurczak z Marsalą, pieczarkami i gorgonzolą, oraz Marsala Gotowane Gruszki.

Instrukcje

1
Podczas cięcia gruszek, niech ogrzać olej w dużej patelni / patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Smażyć gruszki przez 3 minuty na boku, a podczas smażenia ubić razem Marsalę i miód w filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Gdy gruszki skończą już swój czas, dodaj mieszankę Marsala-miód i pozwól, aby gruszki się bąbelkowały, a następnie przenieś je, wszystkie brązowo i syropowo, na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4
Dodaj orzechy włoskie do ciemnych soków pozostawionych na patelni i smaż je przez około minutę, aż same się przyciemnią i przykleją na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjmij je na talerz z gruszkami i dodaj Gorgonzolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn