Marokański Meat Loaf
Marokański Meat Loaf jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka skórki cytrynowej, Cayenne, master Meat mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Marokański Meat Loaf, Marokańska Przyprawa Rub (Do Jagnięciny I Innego Mięsa), oraz Best Ever Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. mgiełkę 9-na-13-calową patelnię sprayem do gotowania.
Umieścić mieszankę mięsa w dużej misce; dodać cynamon, imbir, kurkuma, kminek i cayenne, w razie potrzeby.
Delikatnie, ale dokładnie wymieszać palcami. Kształt mięsa do 5-na-7-calowy bochenek i przenieść do nasmarowanej patelni.
Piec Bochenek 30 minut; wlać 1/2 szklanki bulionu na patelnię. Kontynuuj piec, aż termometr do mięsa włożony do środka czyta 71°, 15 do 20 minut dłużej.
Wyjmij Bochenek mięsa na talerz, namiot z folią i pozostaw 10 minut.
Do garnka wlać bulion, dodać pomidory i rodzynki. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 10 minut. Wymieszać ze skórką, doprawić solą i pieprzem.
Pokroić Bochenek mięsa i podawać, przechodząc sos z boku.