Marmolada z czerwonej cebuli

Marmolada z czerwonej cebuli
Jeśli masz o 2 godziny i 15 minut do spędzenia w kuchni, marmolada z czerwonej cebuli może być świetnym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 97 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 993 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi tę przyprawę. Udaj się do sklepu i odbierz wino, liść tymianku, złoty cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest improvable. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Flatiron stek z Herbed Red Bliss ziemniaki, marmolada z czerwonej cebuli i czerwone wino Demi-Glace, Marmolada Z Czerwonej Cebuli, oraz Marmolada Z Czerwonej Cebuli.

Instrukcje

1
Cebulę pokroić na pół i cienko pokroić, a czosnek na cienko pokroić. Roztopić masło z olejem w dużym rondlu na dużym ogniu. Wskazówka w cebuli i czosnku i dać im dobry wymieszać tak są błyszczące z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Posypać cukrem, liśćmi tymianku, płatkami chili, jeśli używasz i trochę soli i pieprzu. Dać wszystko inne naprawdę dobre zamieszanie i zmniejszyć ogień lekko. Gotować bez przykrycia przez 40-50 minut, od czasu do czasu mieszając. Cebula jest gotowa, gdy wszystkie soki wyparują, są naprawdę miękkie i lepkie i pachną karmelizacją cukru. Powinny być tak miękkie, że pękają po dociśnięciu do boku patelni drewnianą łyżką. Powolne gotowanie to sekret naprawdę miękkiej i lepkiej cebuli, więc nie spiesz się z tą częścią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Wlać wino, ocet i Porto i gotować wszystko, jeszcze nie odkryte, na dużym ogniu przez 25-30 minut, mieszając co jakiś czas, aż cebula będzie głęboki mahoń kolor i ciecz zmniejszyła się o około dwie trzecie. Robi się to podczas rysowania łyżką na dnie patelni oczyszcza ścieżkę, która szybko wypełnia się syropowym sokiem. Cebulę pozostawić do ostygnięcia na patelni, następnie wrzucić do sterylizowanych słoików i zamknąć. Można jeść od razu, ale przechowuje się w lodówce do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
PortPort
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn